Informatie en bestelwijze

Bij My Home Cards vindt u stijlvolle en mooie fotokaarten, die door mij zijn ontworpen aan de hand van door mijzelf gemaakte en samengestelde foto’s. De foto’s zijn afgedrukt op kwaliteit fotopapier van het formaat 15 x 10 cm en zijn vervolgens geplakt op ivoorkleurige dubbele kaarten van het formaat 17 x 11,5 cm. In dezelfde kleur wordt tevens een enveloppe bijgevoegd (zie ook onderstaande foto). De binnenzijde van de kaart is blanco, op de achterkant van de kaart staat aan de onderzijde de naam van mijn website vermeld.

De foto's op deze site zijn voorzien van een watermerk om kopiëren te voorkomen, het spreekt voor zich dat het watermerk op de echte fotokaarten niet terug te vinden is. Een aantal foto's vindt u bij meerdere categorieën terug met verschillende tekstopties.
Het geheel ziet er uiterst verzorgd uit, waardoor het versturen van een kaart een feestje op zich wordt. Mocht de kwaliteit van de foto's op deze website niet altijd optimaal overkomen, de foto's op de kaarten zelf zijn van uitstekende kwaliteit. 

Met de fotokaarten die u hier aantreft verzendt u een mooie en bijzondere kaart. Mocht u de fotokaart (bijv. voor uw bedrijf) persoonlijker willen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen zodat ik in overleg een fotokaart kan samenstellen die geheel aan uw wensen voldoet (mogelijk is hier wel een minimale afname aan verbonden en/of is de prijs afwijkend).

Alle fotokaarten zijn € 1,50 per stuk, waarbij de verzendkosten van de bestelling voor de koper zijn.

Bestellingen kunnen per e-mail worden doorgegeven aan myhomecards@gmail.com. Bij elke kaart staat een korte omschrijving met een nummer. Geef deze omschrijving met nummer door, geef per kaart het juiste aantal te bestellen fotokaarten aan en vermeld in uw mail duidelijk uw naam en adres. Zodra ik uw e-mail ontvangen heb, krijgt u z.s.m. een ontvangstbevestiging, waarin alle betalingsgegevens vermeld staan. Na ontvangst van het volledige bedrag zal verzending binnen 3 tot 5 werkdagen plaatsvinden, tenzij de fotokaarten niet op voorraad zijn. Mocht dat het geval zijn, dan wordt u hierover z.s.m. geïnformeerd.

De bestelling zal zorgvuldig worden verpakt. Voor schade welke desondanks tijdens de verzending is ontstaan, kan “My Home Cards" niet aansprakelijk worden gesteld. 
 

Kijk gerust rond...veel plezier!_________________________________________________________________________________

Indicatie verzendkosten bestellingGewicht
Aantal kaarten
Verzendkosten
20 t/m 50 gram
1 t/m 2
€ 1,46
50 t/m 100 gram
3 t/m 4
€ 2,19
100 t/m 250 gram
5 t/m 10
€ 2,92
t/m 500 gram
11 t/m 23
€ 3,65
24 t/m...